Има ли 156-ци които нямат надписите за модела(вляво) и кубатурата и вида на двигатела(вдясно) който са отзад??? или това означава че колата нещо е претърпявала удар или емблемите са паднали посто.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Надписи отзад на 156
Collapse
X
-
Не знам ти к'во си видял но аз мойте сам си ги свалил лично,така ми харесва повече.156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
моите си окапаха сами, някои на по половинки букви, а може и разни келешлъци да са им помогнали
не знам дали ми е пребоядисван багажника
тия дни трябва да си залепя поне туинспарка, че и без това "звуча като дизел"Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Незнам за вас, но аз лично, много се кефя, че отзад нямам надпис с кубатурата на двигателя. Имам само едно надписче 156 от ляво и едно Селеспийд от дясно. Ако не знаеш на кои двигатели се слага Селеспийд, ходи разбери с к'ъф двигател е колата. И да ви кажа честно, не се заяждат по пътищата.....Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
Alfa Romeo 90 2.0 '87
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от NovachevЕми била е пребоядисвана колата но това не трябва да те притеснява, а това че има надписи не означава че не е била удряна, просто на някой бояджия не му се е играело да чисти и залепва на ново надписитене значи ,че е боядисвана
Comment
Comment